Mass effect 2, Assasin's creed 1, saboteur, melyiket vegyem?
Figyelt kérdés
2011. márc. 12. 22:38
1/7 anonim válasza:
Mindharommal jatszottam. Mass Effect 1-2 meg maig megvan, masik kettot reg eladtam vagy tovabbadtam.
2/7 anonim válasza:
Én is a Mass Effect 2-re adom a voksom (de az elsőt nem árt végigvinni, sokkal érthetőbb, "beleélősebb" úgy a sztori).
5/7 anonim válasza:
Hát nekem a mass effect 1 nem jött be annyira...még anno PC gurus karácsonyi számbol volt meg de talán fél órát játszottam.nem jött be.:D de az assasins creed elég jo játék.nekem az jött be. de ízlések és pofonok :D ;)
6/7 anonim válasza:
ha választani akarsz, akkor várj egy hetet és assasin's creed brotherhood
7/7 anonim válasza:
Az assassins creed brotherhood nagyon jó, de szerintem semmi értelme az assassins creed 2 nélkül játszani, mert tényleg szó szerinti közvetlen folytatás. Ahol az véget ért, ott kezdődik ez. Mondjuk ugyanez a véleményem a mass effect 2-ről, azt is az első résszel érdemes kijátszani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!