Mit csináljak 15fö 7 éves gyerekkel? Szülinapi party lesz.
Figyelt kérdés
2011. márc. 11. 14:27
1/7 anonim válasza:
Ha egyedül fogsz felügyelni rájuk, akkor menekülj. Ha lesz segítséged, akkor sok kaja és sok zajkeltő játék (gitár, szintetizátor, stb.). Azzal tuti el lesznek.
2/7 A kérdező kommentje:
Egyedül leszek, mert nálunk lesz a buli. Pizzát készítek elő amit megcsinálhatnak, de ez rövid idő. még mindig marad vagy 2 óra.
2011. márc. 11. 15:47
3/7 anonim válasza:
Játszatok!Pl.:újságtánc,meg táncverseny! :)
4/7 anonim válasza:
megcsinálhatnak? 7évesen nem ajánlott még pizzát sütni...
5/7 A kérdező kommentje:
Megcsinálás abból áll, hogy a tészta és a szósz kész csak a feltétet kell rá rakniuk. Az évet meg elírtam, mert most lett 8 a lányom (hihihi) már azt sem tudom hány éves.
2011. márc. 11. 22:05
6/7 anonim válasza:
Szerintem ellesznek maguktól is. De lehet Activityt játszani, vagy Amerikából jöttemet, stb.
7/7 anonim válasza:
A twister örök kedvenc. Zsírkréta és hatalmas lapok, ha szeretnek rajzolni. Szép idő kezd lenni,ha van kert akkor kerti játékokban gondolkozz. Rajzfilmslágerekkel,high school musical zenékkel karaoke.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!