Hogy lehetek profi battlefield bad company 2-ben (multi)?
Figyelt kérdés
Mindíg megölnek valami megoldás hogy jó lehessek esetleg valami videót tudnátok ajánlani ami arra van h segítse az ilyen.....mint én?2011. márc. 7. 19:48
1/2 anonim válasza:
Gyakorlás és gyakorlás. Nincsenek trükkök. Engem is sokszor leosztanak, mondjuk engem nem is zavar, inkább, minthogy a fél életemet ott töltsem el.
2/2 anonim válasza:
Én is csak ezt tudom mondani. Teljesen természetes, hogy az első jópár játékórában, sokszór meg fogsz hallni, de idővel, a saját tapasztalataid segítségével, jobbá vállhatsz. Megtanulod, mik a kedvelt camper heylek, honnan miylen fegyverrel érdemes lőni, s bár ahoz, hogy a reflexeid felgyorsúljanak, nagyon sok játékóra kell, nem csak a bc2 -ben. Ha ez az első FPS -ed, sokkal több időra lessz szükséged, a profivá válláshoz, ráadásúl, saját tapasztalatom, aféle bölcsességem ez: Mindíg, lessz valaki, aki jobb nálad. És ez teljes mértékben beigazolódik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!