3 ledes hiba, mit jelent ez?
Figyelt kérdés
Sziasztok!
Valahol hallottam , hogy sok embernek az xboxa vmi 3 ledes hibával küzd.
Mi ez, és hogyan lehet megelőzni?
2011. márc. 4. 16:40
1/9 Thurston válasza:
"A gép bekapcsolásakor szobahőmérsékletű GPU és alaplap egy-egy komolyabb játék közben hirtelen felmelegszik, majd lehűl. Az extrém hőingadozás lehet akár 50 fok is. Ennek következtében az alaplap minimális mértékben deformálódik, felpúposodik a processzor alatt de ez éppen elég ahhoz, hogy felszakadjanak a forraszpontok. A processzor lábai rossz minőségű ólommentes cin golyócskák amik megrepednek, és vagy leszakadnak a processzorról, vagy felszakítják az alaplapi forraszpontot. Ez utóbbi a rosszabb eset. Amint megtörténik ez, fellép a kontakthiba és jön a 3 led."
2/9 A kérdező kommentje:
és nem lehet ezt megelőzni?
2011. márc. 4. 16:51
3/9 Thurston válasza:
A ventillátor sebességnövelésével tudod megelőzni max. Tudomásom szerint.
4/9 A kérdező kommentje:
és azt hogy kell csinálni?
2011. márc. 4. 20:11
5/9 Thurston válasza:
Fogalmam sincs. Még soha nem próbálkoztam ilyesmivel. De megkopckáztatom, hogy egy google keresés után jóval okosabb leszel... (Én mondjuk simán bevinném egy műszaki üzletbe.)
6/9 A kérdező kommentje:
szerinted az nem ledes hiba, hogy a töltője nem zölden, ha nem naranccsárgán világít?
2011. márc. 4. 20:26
7/9 anonim válasza:
Ha a tápra gondolsz, hogy az világit narancssárgán, az nem ledes hiba. akkor világít narancsárgán, ha a táp be van dugva a hálózatba, de az xbox nincs bekapcsolva, ha pedig bevan kapcsolva az xbox, akkor zölden világít.
8/9 anonim válasza:
A 3 ledes hibánál 3 piros led világít a bekapcsoló gombnál a szokásos zöld helyett. Az új gépeknél egyébként ez már nem igazán fordul elő, csak a régebbi szériáknál. A plusz hűtést kell bele venni, bár szerintem akkor elveszik a gari, plusz még hangosabb lesz. A táp meg narancssárgán világít ha nincs bekapcsolva a box, zölden meg akkor ha be van kapcsolva. Normális esetben. Ha be van kapcsolva a box és még mindig narancssárga, akkor valószínű a táp a rossz.
9/9 anonim válasza:
Ez a probléma csak X-box 360 Fatnál fordul elő.X-box 360 Slimnél ez már szinte lehetetlen én is igy voltam vele 5órán át nyomtam a GTAV-t(GTA5) és szépen ment.Nekem Slimem ven :).De azt még nem tudom hogy X-box one-t,vagy ps4-et vegyek?De az egyik tuti hogy lesz :)!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!