Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Van wow CATACLYSM tört szerver?

Van wow CATACLYSM tört szerver?

Figyelt kérdés

Légyszi ha ezt nézed és tudsz wow cataclysm magyar vagy angol tört szervert akkor írd le. Lehetőleg legyen működő az oldal és a szerver is. Tudom, hogy sok idő kell ahhoz hogy megcsinálják, de minél többet írjatok.

Köszi.

2011. márc. 4. 14:05
1 2
 11/14 anonim válasza:

[link]

angol, de 100%-ra törekednek, vannak magyarok is :)

2012. júl. 5. 17:38
 12/14 Etsedy Katalin válasza:
MOLTEN? Never again! xD
2012. aug. 22. 23:51
 13/14 anonim válasza:
Molten és a 100%, mint ég és föld. Nem mellesleg orosz, német, francia nyelvű questekkel is találkoztam, de amúgy is a 20%-a nem működik. Ahogy hallottam vannak bugos bossok, és délutánonként 1 óra+ kell várni, hogy beengedjen, mert tele van. Jut eszembe, ha rájön az 5 perc, folyamatosan ledobál. Viszont segítőkész magyar guildokkal már találkoztam.
2013. nov. 4. 13:51
 14/14 anonim válasza:

Tudom ajánlani: [link]

Még kevés player van, 200-300 online esténként, de kevés bugos questtel találkoztam, bár csak 4 napja játszok vele.

Többnyire értelmes emberek, ha kérdeznek normálisan válaszolnak. Folyamatosan fejlesztik, javítják. A kevés létszám ellenére rdf-re, bg-kre invelgetnek össze. Tehát elégedett vagyok a szerverrel.

2013. nov. 4. 13:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!