Van wow CATACLYSM tört szerver?
Figyelt kérdés
Légyszi ha ezt nézed és tudsz wow cataclysm magyar vagy angol tört szervert akkor írd le. Lehetőleg legyen működő az oldal és a szerver is. Tudom, hogy sok idő kell ahhoz hogy megcsinálják, de minél többet írjatok.
Köszi.
2011. márc. 4. 14:05
11/14 anonim válasza:
angol, de 100%-ra törekednek, vannak magyarok is :)
12/14 Etsedy Katalin válasza:
MOLTEN? Never again! xD
13/14 anonim válasza:
Molten és a 100%, mint ég és föld. Nem mellesleg orosz, német, francia nyelvű questekkel is találkoztam, de amúgy is a 20%-a nem működik. Ahogy hallottam vannak bugos bossok, és délutánonként 1 óra+ kell várni, hogy beengedjen, mert tele van. Jut eszembe, ha rájön az 5 perc, folyamatosan ledobál. Viszont segítőkész magyar guildokkal már találkoztam.
14/14 anonim válasza:
Tudom ajánlani: [link]
Még kevés player van, 200-300 online esténként, de kevés bugos questtel találkoztam, bár csak 4 napja játszok vele.
Többnyire értelmes emberek, ha kérdeznek normálisan válaszolnak. Folyamatosan fejlesztik, javítják. A kevés létszám ellenére rdf-re, bg-kre invelgetnek össze. Tehát elégedett vagyok a szerverrel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!