The Sims 3? Mit csináljak? Hogyan telepítsem?
Figyelt kérdés
Letöltöttem erről az oldalról: A Sims 3-mat!
Valaki tudna estelgeg segíteni, hogy kell az ilyet telepíteni, ugyais ehez minden megvan elvileg.. Csak én nem vagyok vmi nagy zseni, az ilyenekhez... Segítsetek és írjátok le mit csináljak vele, légyszíí. :)
* Automatikusan eltávolított tartalom.
2011. márc. 2. 06:28
1/3 anonim válasza:
én megmondom öszintén... utálom a sims-et... de mint a legtöbb játéknál a következöt tedd: Next->Next->elfogadod a szerzödést (I agree)->Next->Install
esetleg ha vmit kir az install elött akk az a szabad memóriahely lehet h kevés szval v törölj vmit v helyezd át 1 másik winyóra :)
3/3 anonim válasza:
A Sims 3-at úgy kell telepíteni, ahogy azt az 1. válaszoló leírta, csak a telepítés felénél kiírja, hogy tegye be a 2. CD-t. Ilyankor azt csináld, hogy mountolod mondjuk a G:-re, ezután kattints a Tallózásra, és utána a G:-re. ENNYI. De amikor belépsz a játékba, kifogja írni, hogy lépj kapcsolatba az ügyfélszolgálattal, mert nem eredeti CD-ről van a játék. Ilyenkor jön szóba a crack-elés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!