Nemjó valami a játékban?
Figyelt kérdés
2011.2.27 21:05:43
CPU : GenuineIntel Intel(R) Celeron(R) CPU 2.66GHz @ 2665 MHz 2047MB RAM
Video : Radeon X1550 64-bit (Microsoft Corporation - WDDM) (630)
PosCode : LS1(216) 0:0:0 1/0 [500]
General protection fault!
History: UOrcMove::CalculateCRC32 <- 1.510000::0 <- UGameEngine::Init <- InitEngine
Ezt irja ki, és nemtudom hogy miért:S pedig mindent megcsináltam ahogy levolt irva szó szerint megcsintam mindent! őőmm Lineage 2 játék!
2011. febr. 27. 21:09
1/2 anonim válasza:
nemtudom mit szerettek a vistában... ha csak a kinézetét akk szedjetek le 1 olyan progit ami vista kinézetü... XP Service Pack 2!!! ezen minden elindul!!! szval röviden: nemtetszik a játéknak az operációs rendszered... a proci és a vidikártya pedig kevés hozzá és nem fogja elinditani...
2/2 A kérdező kommentje:
Hát már azota sikerült megcsinálni, egyáltalán nem nemjó a gépem, hanem rosz SYSTEM-be tettem bele acuccokat XD nem a játék SYSTEM-be hanem a C/windows- system be raktam a cuccokat :D
2011. márc. 2. 21:00
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!