Hogyan tetszene ez a játék?
Figyelt kérdés
Gondoltam rá, hogy milyen lenne egy olyan játék szimulátor, amiben teljes mértékben te irányítassz? Nem úgy, mint a Kinect, vagy a PS Move. Hanem bemész egy fülkébe, és ott TE, a saját testeddel irányítassz. Vannak rajtad érzékelők a ruhádon, amitől ténylegesen te irányítod. Az egész egy nagy fülke lenne, kb. 5-10m átmérőjű. Gondoltam, hogy kéne egy ilyen gépbe néhany fajta játék, pl.: Zombi apokalipszises, ahol csak néhány túlélő van, meg persze azon a szerveren lévő online playerek, egy GTA féle, és egy háborús. Te félnél egy ilyen zombis játéktól? Ha valamilyen kérdésed van a gépezetről, akkor írj privátba!2011. febr. 26. 21:07
1/13 anonim válasza:
rohadtul tetszene föleg a GTA-ás
2/13 A kérdező kommentje:
na erről van szó :D
2011. febr. 26. 21:27
3/13 M@x válasza:
Nekem is nagyon tetszene!
És ha meglőnének akkor egy kicsit meg is tántorodnék!
KIRÁLY LENNE!
4/13 A kérdező kommentje:
jó mi?:D
2011. febr. 26. 22:04
5/13 A kérdező kommentje:
ha eltalálnak akkor megb*sz az áram:D
2011. febr. 26. 22:04
6/13 M@x válasza:
Mondjuk, meg lehetne csinálni...
Csak kéne egy helység, egy gép, egy érzékelőkkel ellátott ruha, és külön a gépre kiadott játékok és hozzá tartozó felszerelések.
7/13 A kérdező kommentje:
én már kb kitaláláltam az egészet, csak azt nem, hogy hogyan lehetne tárgyak alá bebújni:S
2011. febr. 26. 22:23
8/13 A kérdező kommentje:
ja meg kéne uncharted féle. de az összes játék belülnézetből
2011. febr. 26. 22:25
9/13 A kérdező kommentje:
ilyen futószeleg szerú dolog lenne a padló, csak nem szalagból, hanem rudakból, amikkel lehet domborzatot csinálni.
2011. febr. 26. 22:37
10/13 anonim válasza:
Én olyanra gondoltam, hogy egy gömbben vagy, ami minden irányba forog, és akkor meg van oldva a helyigény is. Persze a legértelmesebb egy virtuális fedőréteg lenne, egy valóságos terepen. Úgy értem, hogy kimész valahova, és valami spéci szemüveggel, tulajdonképp a terep ugyanaz, már formára, csak máshogy néz ki, meg az emberekre karit rávetít.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!