Miért szaggat a gépemen a GTA IV?
Figyelt kérdés
Hali, arra szeretném megtudni a választ hogy miáért szaggat a gépemen a gta IV, ugyanis auto configgal HIGH ra állitja be magát, és MINIMUMON is nagyon szagat a gépem: Op rendszer: Win7 Ram: 3gb DDR3 proceszor: Intel (R) i3 CPU M 350 2.27GHZ (ez 3 magos ha jól tudom xD) 64bit op rendszer VGA: ATI Radeon HD 5470 1GB valaki segitseenn pls?2011. febr. 26. 19:59
1/8 anonim válasza:
Mert szarul portolták át pc-re. A hiba nem nálad van.
2/8 A kérdező kommentje:
és akkor mit tegyek vele? én ezt megvettem még anno 12ezerért
2011. febr. 26. 20:14
3/8 anonim válasza:
Akkor nagyon ügyes voltál. A GTA IV egy fostalicska játék. A nagypénz a konzolokból jött be, PC-re csak átszarták, az egy nulla! Hiába veszel rendes gépet, hiába fog úgy tűnni, hogy most már jó... dobd ki a francba!
4/8 anonim válasza:
Add el, és legközelebb gyűjts még egy kis pénzt, és vegyél konzolt. Játszani azon érdemes manapság. Nemhogy nincsenek ilyen hibák rajta, de sokkal több játék jelenik meg rá (Red dead redemption, L.A Noir, csak hogy 2 überkirály rockstar játékot említsek, de ez csak a felszín)
5/8 anonim válasza:
Szar a videokártya, ezzel nem is fog menni.
6/8 A kérdező kommentje:
mi a HD5472 1GB az hol szar? o.O
2011. febr. 27. 09:34
7/8 A kérdező kommentje:
5470*
2011. febr. 27. 09:34
8/8 anonim válasza:
Biztos hogy 5470? Mert beírtam a Google-be, és csak mobilitynek írja.
Amúgy nem valami erős kártya. 5670/5750/5770 és a gtx460-asok (768 MB, de főleg 1 GB): ezekkel már valószínűleg elmenne a GTA IV. De azt nem tudom mennyire, mert én nem játszottam vele. Tipp: 1600x1200 full, vagy majdnem full grafikán.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!