A "3 koponya avagy a Tolték kincs rejtélye" című játékkal szeretnék játszani Windows7-en, DOSBOX-ot már telepítettem a gépre, de mégsem működik. Miért?
win7-re telepítés:
Kövesd PONTOSAN az utasításokat és menni fog!
1, Nyisd meg az ISO fájlt.
2, Jelöld ki az összes fájlt, majd másold fel a gépedre ide: C:\3skulls (ha még nincs "3skulls" nevű mappád értelem szerűen csinálj egyet.
3, Utána indítsd el a Dos-boxot.
4, gépeld be: mount C: C:\3skulls
5, tedd le a dos-boxot tálcára, majd indítsd el az install.exe-t simán mint bármilyen más programnál (ha kéri, hogy állítsd be a hangkártyát, akkor Sound Blaster!)
6, Nyiss meg egy Textpadot (Start menü/minden program/kellékek) és gépeld be a következőt: C:\3skulls\GAME.PDI\WESTERN
7, Mentsd el ezt a texpadot PICTURE.INI néven ide: C:\3skulls
8, Zárd be a textpadot, majd a 3skulls nevű mappádban található PICTWIN-re kattintva már indul is a játék.
Jó szórakozást mindenkinek!
Kedves suvi15!
Elmondhatatlanul hálás vagyok a válaszodért, évek óta próbálom működésre bírni ezt a játékot, és most végre SIKERÜLT! Hála Neked!
Akkor is ez a teendőm ha virtual 2000 ret csináltam hozá de nekem is ezt írta ki hibának.
Nekem is win7 van
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!