CoD6 MW2-höz hack? Call Of Duty 6 : Modern Warfare 2-höz
egy wallhack kellene, hol találok?
Figyelt kérdés
Szóval,játszom már egy ideje,már majdnem 20-as szintű vagyok,még egy pár exp kell hozzá,de egyszerűen lehetetlenség fejlődni ebben a játékban,mert túl sok a *butus* (csúnyán nem merem írni,mert bannt kapok :() aimos miatt nem tudok megmozdulni sem,de ha WH-znék , talán kis esélyem lehetne...lehet,hogy most nagyon lownak tűnök emiatt,de mw2-ben lehetetlen ölni a sok hacker miatt,csak hacckel lehet tenni a hack ellen :D
2011. febr. 25. 20:04
1/8 anonim válasza:
És attól, hogy te is csalsz, élvezetesebb lesz a játék?
2011. febr. 25. 20:14
2/8 A kérdező kommentje:
hát,igen!
mert ígen,mert eddig annyit szenvedtem hogy ekkora szinten legyek,mert a többi hacker miatt nem tudtam ölni,de ha lesz WH-m,akkor talán rendesen tudok fejlődni,nem aimozok,mert az szar,de a wh kicsit segít :D
2011. febr. 25. 20:24
3/8 anonim válasza:
A Vac elég profi rendszer, gyakorlatilag csak az x22 amit nem tud kiszűrni, az meg 30k. Megér neked annyit?
2011. febr. 26. 21:46
4/8 A kérdező kommentje:
PÉNZT FIZETNI EGY HACKÉRT???? akkor inkább hagyjuk!
majd megppróbálok hackert lőni anélkül!
2011. febr. 27. 12:19
5/8 anonim válasza:
Már majdnem 20-as szintű? o.O húúú amindenit, naneee o.O
Kemény 4-5 óra játék után kezded a hisztit a hackerek miatt? -_-"
Am, csak úgy megsúgom... MW2-n nincs szinte 1 hacker sem mert 1-2 nap hackelés után steames bannt kap ip címről... szal az életbe nem játszhat azon a gépen tovább...
Nem nagyon ajánlom... mert téged is bannolnak...
2011. márc. 3. 17:23
6/8 anonim válasza:
Szia, énis így vagyok ezzel mint te, már szinte lehetetlen játszani. Azóta már találtál már valami jó hacket? (nem szeretnék cheater lenni csak
végre legyen meg az a szint és utána törölném a programot)
2011. máj. 4. 14:52
7/8 anonim válasza:
kedves első hozzászóló! én soha nem használtam hacket, de mikor valaki gusztustalanul használja akkor én is használnám hogy ne csak az ő statja legyen tökéletes...
2012. okt. 26. 17:57
8/8 anonim válasza:
Mw2 ben egyáltalán nem sok a hacker csak a noob pl:gl,g18
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!