Milyen XBOX360 Játékokat ajánlotok?

Nekem ezek vannak:
CoD MW2, Black ops, Battlefield Bad company 2, Medal of Honor, Halo3, ODST, Halo reach
mindel meg vagyok elégedve

Mass Effect 1-2, Gears of War 1-2, Splinter Cell Conviction, Forza 3, Red Dead Redemption, GTA IV, Halo Reach, Fallout 3, Oblivion, Orange Box, Bioshock 1 (a 2 szar), Batman Arkham Asylum, Modern Warfare 1-2, Dead Space 1-2, Vanquish
Fable es Assassins Creed sorozat nem rossz de nagyon-nagyon konnyu, tehat kihivasra ne nagyon szamits.

alan wake nekem nem tetszik, mert nem az a fosatós horror, mint a dead space, de nem is az a left 4 dead ahol lóf*szt se kell félni, FPS=MÉSZ OSZT LŐSZ max zombiként taktikázni :D
apropó left 4 dead 1-2 nagyon unalmas, várj a 3-ig, talán jobb lesz, elvileg idén jön ki.

kedves 21:03!
Csak nem megvetted mindet? xD

Kedves 22:08.
Igen kepzeld megvettem mindet. Tudod vannak emberek akik dolgoznak es nem sorozik el a penzuket. (Sot ha tudni akarod van egy PS3-m is, ugyanennyi jatekkal mind eredetiben)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!