Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Milyen a My Sims, illetve...

Milyen a My Sims, illetve miben tér el a The Simstől?

Figyelt kérdés
Játszottam The Sims-et, the Sims 2-t,ezeket szerettem. most olvasgattam a neten és ráleltem a My Sims nevű játékra. Aki próbálta már, meg tudná mondani nekem, hogy mi a lényege, illetve miben tér el az általam már kipróbáltaktól. Ahogy a képeket elnéztem kicsit gyermetegebb a grafikája, de gondolom irányításban is van különbség, egyáltalán miben más?
2011. febr. 20. 15:23
 1/2 anonim ***** válasza:

Ez sokkal eltérőbb a "rendes" Sims-től és jobban 3-11 éves korig ajánlott.Ez nem "felülnézős" játék hanem a nyilakkal kell mozogni.A lényege az,hogy be kell költöztetned az embereket meg kell csinálni házakat nekik meg a bútorokat meg ilyeneket esszenciák segítségével.Az esszenciákat úgy kell megszerezni,hogy:

1.ha gyümölcs leszeded a fáról

2.ha nem akk kiásod a földből

Szerintem kicsit nehéz mert játszottam rajta de aztán meguntam.Nos hát ennyi.Bocs ha regényméretűre jött ki de máshogy nem tudtam...

Örülök,hogy segíthettem!

2011. febr. 20. 19:23
 2/2 A kérdező kommentje:
Köszönöm a választ. Nem baj, hogy regény, legalább beleláttam kicsit:)
2011. febr. 20. 20:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!