Miért jobb az MW 2 mint a Black ops?
Figyelt kérdés
sokan mondták hogy a black ops nagy rakás sz*r
miért?
2011. febr. 19. 13:59
1/6 anonim válasza:
Szerintem mind kettő egy nagy rakás sz*r!
COD 1-2 a legjobb!
2/6 HákszésHeksz válasza:
Mind a kettő egyaránt szar! Túl sok segítség van. (Lásd: radar, érzékelők) COD2 a legjobb!
3/6 anonim válasza:
Pont most tolom a black opsot, és el vagyok keseredve. Eddig szinte minden cod-al játszottam, és hogy a büdös életben lehetséges, hogy még mindig ugyanaz a töketlen mozgás és animáció van az ellenfeleknél. Még mindig teljesen ostoba az összes karakter (rajtunk kívül persze), és a grafika is elég gagyi, kivéve néhány karaktermodellt. Ennél sokkal szebb tájak és környezet van más játékokban. Egyszerűen nem fér a fejembe, ugyanezzel a játékkal játszottam 4 éve is max ez egy kicsit szebb, és mások a pályák, de minden más, még az animációk is ugyanaz. HOGY A BÜDÖS ÉLETBEN LEHET EZ A VILÁG EGYIK LEGSIKERESEBB JÁTÉKA?
4/6 anonim válasza:
Utolsó:lehet hogy a gta 4 szebb de kb 5x olyan erős gép kell neki mig a cod4 egy 5/6 éves gépen is elmegy...
A mw2 azért jobb mer jobb grafikája van jobb fegyverek quickacope és sorolhatnám...
5/6 anonim válasza:
Konzolon játszom, szóval nem érint a gépigény, de nem is a grafika a legnagyobb bajom, hanem hogy az animációk, az ellenfelek, a vér, minden tök ugyanolyan már évek óta. Semmi fejlődés. Tényleg csak abban különbözik évről-évre, hogy más a sztorija, és mások a pályák. Nem rossz játék, de hogy még mindig ez a legkelendőbb játék évek óta, és e miatt tolnak el nagyon jó játékokat év végén más kiadók, azt nem értem.
6/6 anonim válasza:
A CoD ban nem a single a lényeg...
A multi na ezért játszák ennyien a CoDot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!