Egy játékot kellene mountolnom. Tudom, hogy kell azt csinálni, de azt nem tudom, hogy mit kéne betennem a mount helyére? Valamit ki kell bontani a WinRar-ral valahová, hogy működjön? Valaki elmondaná, hogy hogy is kellene ezt megcsinálnom?
Ne bonts ki semmit, a játékok általában iso formátumban (lemezkép formátumban) vannak, ezeket mountold be Daemon Tools-ba (vagy más hasonló programba).
Lehet, azért gondolod tömörítettnek, mert a WinRAR automatikusan (és hibásan) társítja az iso fájlokat.
Elmondanád a fájl kiterjesztését?
Daemon Tools-ba miután bemountolod a sajátgépben keresd a virtuális meghajtóját, ha nem indult el magától, vagy eleve a fájlt nem látod, mikor ki kell választani?
Bővebb információt, ha lehet.
Nem tudom, nem értek ilyenekhez.
Amúgy, nem tettem még semmit miután leszedtem a torrentet, szóval ott lenne a baj. Gondolom valami mappát kéne létrehozni valahogy, csak nem tudom, hogy és hová
Amikor rákattintok ezt írja ki:
A program nem indult, mert RockallDLL.dll hiányzik a számítógépről.
Ötletek?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!