Működne a Sims 3 kiegészítő? KÉRLEK VÁLASZOLJATOK!
Figyelt kérdés
Nekem az alap sims 3 nem működik, mert regizte magát a neten, hogy nem megvett és mikor elindítom bejön a fekete képernyő mint ha indulna és kilép. A boltba most 500 ft egyik kiegészítője, meg vegyem?? A borítóra ez van írva: "Pár funkció csak az alapjátékkal működik!" <-- ez az jelenti, hogy működik alapjáték nélkül?? Vagy ha esetleg erre nem is tudod sajnálatos módon a választ akkor esetleg adjatok pár tippet az alapjátékra! Már 3-szor letöltöttem és mindig ezt játssza el... Esetleg az eredeti elindulna?? Ha bárki tud segíteni valamelyik kérdésembe várom válaszát. Köszönöm szépen előre is.2011. febr. 17. 19:51
1/7 anonim válasza:
1.Alapjáték nélkül nem működik.
2.Milyen a géped teljesítménye? (Grafikus kártya stb.)
2/7 anonim válasza:
Játék felrak -> Frissíted a játékot a launcherrel. Az eredeti exe-t, és mindent, amit a Crack felülírna, kimented. -> Internet kihúz a gépből, vagy modem/router lekapcsol, ha nem tudod, hogy blokkold a kifelé menő forgalmat -> majd játszol.
3/7 A kérdező kommentje:
Sziasztok köszönöm a válaszokat!
És ha kimentettem azzal mit csináljak? Így biztos működni fog, csak mert jó párszor próbálkoztam és hihetetlen, hogy most működne... :)
Köszönöm még egyszer.
2011. febr. 17. 20:14
4/7 A kérdező kommentje:
És ez egy viszonylag modern gép, 2010 karácsony táján jött ki.
2011. febr. 17. 20:15
5/7 anonim válasza:
Amit kimentettél, azt tedd el, mert amikor megjelenik a következő kiegészítő, csak akkor fogsz tudni frissíteni, ha eredeti a játék összes eleme. Tehát, ha megjelenik az új kiegészítő, visszamásolod őket, frissíted a játékot, telepíted az új kiegészítőt, frissíted, az újnak az fájljait mented, crackeled, internet kihúzod, és játszol. Majd a következő kiegészítőnél megint :)
6/7 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönöm. holnap ki is próbálom, ha nem sikerül írok és remélem lesznek még ötleteid. :) Köszönöm és előre is jó éjszakát.
2011. febr. 17. 21:05
7/7 anonim válasza:
betelepited crackelled majd nem frissíted!!!!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!