A Diamond Rush-ban a Szibériában a kristály előtti szentet nem tudom a VÉGÉT megcsinálni. Olyan van az AngkorWat-ban (legelső) is, az egyik titkos szintnél, és ott sem tudom megcsinálni! Valaki segít?
Figyelt kérdés
Arról beszélek, amikor van 3kő + 3 kő egymás alatt. És alatta van 3 "jégkocka" azaz átlátszó amit fel lehet szedni. És ott nem tudok továbbjutnii :( Valaki segítsen kérlek! <3 Előre is very köszi a válaszokat!!2011. febr. 17. 18:50
1/4 anonim válasza:
nem tudok jobbat mondani: csítelj. Írd be a pecsétnél, hogy #4772 és kijön a cheat menü. Kapcsold me azt, hogy pálya átugrása, menj rá a pájára és nyomd meg a 9-et.
2/4 A kérdező kommentje:
Köszcsii. Nagyon sokat segítettél!!
2011. febr. 18. 20:48
3/4 anonim válasza:
Szia!
Nem tudom, hogy találtál-e megoldást, de én sikeresen megtaláltam :)
"5744! the six stones on level 10 - Tibet, Walk under the middle two, use hammer, when third pair fall push one to left, the other one will fall behind you then you can go up and out, you just have enough time to push it out befor the middle ones squish you! g`luck"
A lényeg, hogy bemész a középső "jégkocka" helyére, majd 5-ös gomb, ezáltal a 3. jégkockát kiütöd és ha leesett a 2 kő, akkor kitolod balra az alsót, majd felmész a különálló jégkocka helyére és kész is :)
Én tovább jutottam :)
4/4 A kérdező kommentje:
Igen, a végén youtube-on néztem meg hogy kell, és sikerült :)
2011. febr. 26. 17:13
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!