Mitől állhat le a betöltés?
Figyelt kérdés
Karácsonykor kaptam az Xbox 360hoz egy Kinect kamerát. Játszottam is vele, minden jó volt. Azonban beraktam a már hosszu ideje meglévő (eredeti) GTA IV dvd-jét, és az fogadott hogy az xbox logo és különböző nyelveken " Put this disk to an Xbox 360 Console. ". Kivettem megtörölgettem, visszaraktam. Ekkor már elindult. Betöltötte a jogi nyilatkozatot, majd a 2 logot. Utána elkéne kezdenie vetíteni a képeket ( itt tölti be az utolsó mentést ) azonban, nem kezdi el, hanem csak fekete képernyő. Ez mitől lehet? Ui.: Elnézést kérek a regényért^^2011. febr. 16. 14:53
1/2 anonim válasza:
A lemez meghibásodott/megkarcolódott. Nekem pl nem gyári, hanem olcsó másolható CD/DVD-nél, ha teli van karcolással, akkor is viszi a gép, viszont, ha egy gyári játék/film CD/DVD-m van akkor mintha vírusos lenne vagy valaki éppen meg hackelné a gépem.
2/2 A kérdező kommentje:
pedig egy karc sincs rajta :S:S
2011. febr. 16. 16:45
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!