Magyarországon mikortól lehet kapni BeyBlade Metal Fusion pörgettyűket? :D
Figyelt kérdés
Engem mondjuk konkrétan az érdekelne hogy Salgótarjánba mikor lehet de az se baj ha csak Magyarországot mondjátok mert utána nemsokára idekerül hozzánk is:D2011. febr. 8. 19:06
11/17 A kérdező kommentje:
Megmondom hogy 14 vagyok. De nem nekem kell... Másnak szeretnék ilyet aki jóval fiatalabb nálam és szereti e BeyBlade-t. Így már jobb??
2011. febr. 14. 21:01
12/17 anonim válasza:
megint első vok. Akkor meg mért kellett ennyire felháborodni?
13/17 A kérdező kommentje:
Mert úgy "vádaskodtok" hogy nem tudjátok miről van szó. És nem vagyok köteles azt is kiírni hogy nekem kell-e a játék vagy nem.
2011. febr. 17. 14:39
14/17 anonim válasza:
meg ha 10-nél több is... tudjátok emberkék léteznek a világon gyűjtők is... nem mondom h normális dolog, de nem is nézem le őket... legalább elfoglalják magukat -.-"
15/17 LightOfDarkness válasza:
16/17 Darkus Állarcos válasza:
Szerintem tök rendes ha valaki valakinek ajándékot visz.
Egyébként magyarországon ez a egyetlen amelyben a legtöbb van: [link]
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!