AIRSOFT tanács a különbségre. Mi a különbség?
Szeretnék airsofot vásárolni, de nem tudom, hogy mi a különbség a rugós és az elektromos fegyverek közt. linkelek egy videót, ahol a tár alján tekergetnek valamit. :
http://www.youtube.com/watch?v=W9VYnSoQKTI <-- 1:13 nál. az meik fajta.
És melyiket ajánlanátok?
Kköszönöm előre is!
1.13-nál "Cyma Aims" van. Jó fegyver az de nem annyira "belépőszintű" az ára (50-60ezer Ft).
A tár alját azért tekergetik ,mert így húzzák fel a hi-cap tárat.
Hi-cap Tár = nagy kapacitású tár :) ,vagyis kurv@ sok golyó belefér (300-400-500db típustól fügően) ,cserébe 50-60 golyó kilővésenként tekerni kell az alját + zörög mint a g3ci.
Mid-cap tárak sokkal jobbak (80-120db fér bele) ,de nem kell tekerni és nem zörög.
Hogy érted ,hogy melyik a jobb? Rugós vs. elektromos?
Ha erre gondolsz akkor egyértelműen az elektromos (kivéve sniper kategória de az más téma)
Amúgy nem tudom menyire vagy tisztába ezekkel a dolgokkal ,de azért leírom biztos ami biztos :D
-a rugóst minden lövés előtt fel kell húzni (szóval nincs sorozat ,nincs félautomata)
-az elektromost meg akksi hajtja ,van egyes és sorozatlővés is és nem kell felhúzni (airsoft játékra ezek a legalkalmasabbak)
Remélem tudtam segíteni ,ha valamit nem tudsz még kérdezz bátran, inkább mint ,hogy sz@rt vegyél. :)
jajj nagyon köszi!
még lenne két kérdésem.
- szerinted ha nincs védofelszerelésem csak szemcsi akk mit vegyek fel? vastag bulcsi elég? v kabát?
-Nem tudsz ajánlani vmi fegyvert? vagy egy olcsó airsoft helyet?
KÖSZÖNÖM
Szemüvegen kívül igazából másra nem nagyon van szükség, DE a szemüveg az fontos ,hogy jó legyen.
Meg még talán annyi ,hogy nem kell vastagon felöltöznöd ,egyrészt mert belrohadsz játék végére ,másrészt meg lehet ,hogy nem érzed meg a találatot.
De csak polóba se igazán jó mert a csupasz bőrfelülettel tud csúnya dolgokat csinálni.
Amúgy meg :
www.airsoftujonc.hu - itt megtalálsz minden kezdéshez szükséges infót.
www.softair.hu - itt meg a "kínál" topikba találsz fegyót , meg tulajdonképpen minden mást is.
Szívesen! :)
sziasztok
engem az érdekelne hogy szabad-e lézerkardot használni airsoft csatakor? Vagy valamilyen botot amivel visszatudnám verni a rám érkező golyokat
előre is köszi!!
s
Persze lézerkarddal kivédheted a golyókat ,de bottal nem mert arról visszapattan és az találatnak minősül ;)
De elég nehéz elsajátítani ezt a technikát. Javaslom keresd fel J.M. Yodát a Dagoba bolygón szokott tréninget tartani , de havonta egyszer az Endoron is tanít.
Ha érdekel, megvan a hologramm címe ahová tudsz neki üzenetet küldeni.
22:17 vagyok
nekem a coruscant lenne jó. de azért elkérném a hologramm számát. más bolygó nem lenne jó mert az ezer éves sólymom generátora bedöglött a tegnapi utazásom során. szerencse hogy volt pótgenerátor :S
Yoda nem jár a Corusantra ,nem szereti azt a nyüzsgést meg rossz emlékei is vannak arról a helyről.
Nem ismerek senkit ott aki tanítana lézerkardforgatást ,csak pár kontárt ,de ők csak a pénz miatt csinálják és nem is értenek hozá.- szóval őket nem ajánlom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!