Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » SIMS 2! Valaki segítene?...

SIMS 2! Valaki segítene? Nagyon fontos. (letöltéssel kapcsolatos)

Figyelt kérdés

Sziasztok,a sims 2 ALAPJÁTÉKOT szeretném letölteni,mindenféle kiegészítő nélkül.

A lényeg,hogy magyar legyen..

Az ncorról töltöttem le párat,de egyikkel sem jártam sikerrel,még talán a kicsomagolásig oké volt,de utána már elvesztem és töröltem mindent.

(a játékot telepíteni is tudtam,de kiírta,hogy tegyem be a cd-t..erre azt írták,hogy valami craket használjak,de fogalmam nem volt hogy most azzal mit kezdej (crack).

Most itt a gyk-n olvastam utána,láttam rengeteg kérdés volt erről,de nem szeretnék még 10 letöltéssel próbálkozni.

Szeretném ha írnátok valami EGYSZERŰEN elindítható linket.

Köszönöm.

Az utorrentet,kicsomagolót meg a total commandert tudom használni. :D

(programokat letölteni nem szeretnék)

Tudom,h¨lye vagyok a számítógéphez,nem is tagadom,nem értek hozzá ezért szeretném a hozzáértők segítsgét kérni!

2011. febr. 6. 09:45
 1/4 anonim ***** válasza:

Töltsd le innen:

Ha letöltötted írj privátba és segítek.

* Automatikusan eltávolított tartalom.
2011. febr. 6. 10:42
 2/4 A kérdező kommentje:

Jó,nagyon szépen köszönöm letöltöm.

(remélem gyorsan lejön)

2011. febr. 6. 10:43
 3/4 anonim ***** válasza:
Nekem vírusos volt :'(
2011. aug. 2. 16:36
 4/4 anonim ***** válasza:

hát a szimsz kettő nagyon csodájatos játék mondhatom. Ez egy nagyon szaj játék me tejjesen lekopizza a nagyon jó KJáJZIszt.

De annyija kopizza hogy má anyukám nál is jobban kopizzza a KRÁJZISZt! Ja! És tele van csúnya ejotikával meg ejőszakkal is de 18as kajika sehol nem tallálhattóó. Ez egy szaj játék, Me televan papíj kívágásokkal.

Inkább mennyetek ki a szabadba! Nézzétek mijen jó idő van!

2012. júl. 27. 00:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!