SIMS 2! Valaki segítene? Nagyon fontos. (letöltéssel kapcsolatos)
Sziasztok,a sims 2 ALAPJÁTÉKOT szeretném letölteni,mindenféle kiegészítő nélkül.
A lényeg,hogy magyar legyen..
Az ncorról töltöttem le párat,de egyikkel sem jártam sikerrel,még talán a kicsomagolásig oké volt,de utána már elvesztem és töröltem mindent.
(a játékot telepíteni is tudtam,de kiírta,hogy tegyem be a cd-t..erre azt írták,hogy valami craket használjak,de fogalmam nem volt hogy most azzal mit kezdej (crack).
Most itt a gyk-n olvastam utána,láttam rengeteg kérdés volt erről,de nem szeretnék még 10 letöltéssel próbálkozni.
Szeretném ha írnátok valami EGYSZERŰEN elindítható linket.
Köszönöm.
Az utorrentet,kicsomagolót meg a total commandert tudom használni. :D
(programokat letölteni nem szeretnék)
Tudom,h¨lye vagyok a számítógéphez,nem is tagadom,nem értek hozzá ezért szeretném a hozzáértők segítsgét kérni!
Töltsd le innen:
Ha letöltötted írj privátba és segítek.
* Automatikusan eltávolított tartalom.
Jó,nagyon szépen köszönöm letöltöm.
(remélem gyorsan lejön)
hát a szimsz kettő nagyon csodájatos játék mondhatom. Ez egy nagyon szaj játék me tejjesen lekopizza a nagyon jó KJáJZIszt.
De annyija kopizza hogy má anyukám nál is jobban kopizzza a KRÁJZISZt! Ja! És tele van csúnya ejotikával meg ejőszakkal is de 18as kajika sehol nem tallálhattóó. Ez egy szaj játék, Me televan papíj kívágásokkal.
Inkább mennyetek ki a szabadba! Nézzétek mijen jó idő van!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!