Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Hogy kerülnek zombik a CoD-ba?

Hogy kerülnek zombik a CoD-ba?

Figyelt kérdés
Sztem a két dolognak semmi köze nincs egymáshoz.
2011. febr. 2. 14:24
 1/6 anonim ***** válasza:
No igen...A Treyarch egyetlen bugyuta ötlete.Ha zombit irtani akarunk, ott az L4D:D
2011. febr. 2. 14:27
 2/6 anonim válasza:
A CoD 4-ben volt egy bónuszpálya, amit akkor kaptál meg ha végignézted a készítőket. Gondolom ennek mintájára a CoD 5-be belerakták ezt a zombis mókát, a legújabb CoD-ban pedig már elszaladt a készítőkkel a ló. No meg előfordulhat, hogy a fentebb említett L4D sikerét is megirigyelték.
2011. febr. 2. 14:32
 3/6 A kérdező kommentje:
Na mind1 végül is akinek nem tetszik ne játsszon vele. Ezt fogom tenni én is. Attól még a játék fasza marad! :D
2011. febr. 2. 15:40
 4/6 anonim válasza:
left 4 dead nem semmi
2011. febr. 5. 15:18
 5/6 A kérdező kommentje:
Háááát, azzal nem játszottam.
2011. febr. 5. 18:48
 6/6 anonim válasza:

PubBanX válasza:

Hát kinek a pap kinek a paplan!! sztem qrva jól sikerült nagyon sokat flaselünk vele a haverokkal!! a L4D-ről annyit hogy qrva fasza játék de nem éri el a COD-ost sztem

2011. febr. 6. 03:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!