Hogyan frissítsem a Sims 3-at?
Figyelt kérdés
A verzióm 1.0.616.00107. Ez korábbi, mint a hivatalos, ez a Reloaded verzió. Nem tudom egyszerűen, honnan szedjek hozzá frissítést. Valahol azt írják, h ezt először razor féle verzióvá kell tenni, aztán tovább lehet frissítgetni. Nem találok semmit erről...
Meg akarom venni eredetiben, de az eddigi mentésem csak úgy őrizhetem meg, ha ezt eredetivé frissítem, különben nem fog működni.
2011. febr. 1. 15:49
1/3 anonim válasza:
EGYSZERÜEN AZ INDITO PANELEN KERESZTÜL FRISSITSD.AZTAN PEDIG A VERZIOSZAM ALAPJAN KERRESS ITT CRACKET
2/3 A kérdező kommentje:
De nem engedi úgy frissíteni! Letölti a frissítést (kb 400 mega), majd a végén kiírja, h nincs telepítve a sims 3 egy verziója sem vagy vmi ilyesmi.
2011. febr. 4. 13:10
3/3 anonim válasza:
Akkor telepitsd ujra minden jatekot az alapot is es a kiegeszitöket,de egyiket se crackeld,hanem amikor a telepites vegen frissitett,akkor a verzioszam alapjan kerres hozza cracket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!