Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Valaki a CoD Black Ops-al...

Valaki a CoD Black Ops-al játszik, és a perkekben tud segíteni?

Figyelt kérdés

Van 2 perk amit nem igen tudok megcsinálni pró-ra mert nem tudom mit kell csinálni...

az egyik: Lightweight-itt van olyan h Offense Medals

itt mit kell csinálni hogy megadja?

a másik: Hardline- itt a Killstreak nem akar sehogyse töltődni...

(neten a fordítókba megnéztem, de nem nagyon értettem h mit kell csinálni hozzája)

Remélem tud valaki segíteni

Előre is köszi

2011. jan. 31. 17:14
 1/2 Offthewall válasza:
Offense medal: Ha a célhoz(dominationban ellenséges zászló, SD-ben ha támadó vagy akkor a bomba, HQ-nál semleges/ellenséges HQ, CTF-nél a zászlójuk, stb. szóval minden objective ami nem a "tiétek") tehát hogyha lerusholod őket és a megszerzendő/felrobbantandó cuccot védőket/ott újjászületőket lehenteled. Hardline: A killstreak az az, hogyha több embert megölsz anélkül, hogy közbe meghalsz. Asszem 5 darab 5 kill hosszúságú killstreak kell a hardlinehoz, az lófasz nekem valami 35-40-es a legnagyobb
2011. jan. 31. 20:10
 2/2 A kérdező kommentje:
köszi már értem
2011. febr. 1. 15:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!