Mit építsek Minecraftban?
Figyelt kérdés
tudtok valami olyat amit érdemes építeni a házba ill. a ház körül?
UI:a válaszokat előre köszönöm:D
2011. jan. 28. 20:38
11/25 anonim válasza:
aki válaszol én nem értem hogy mondod felteszel képeket?
13/25 anonim válasza:
Én egy levegőben lévő kis bunkert építettem a magasban és folyik róla a láva:D am rohadt királyul néz ki:D
14/25 anonim válasza:
15/25 anonim válasza:
és nem a tábla miatt nem jött be a víz!!
17/25 anonim válasza:
21:00, hogy csinálsz színes padlót? nekem nem sikerül, nem tudom mit kell craftolni :(
18/25 anonim válasza:
Az szinezett gyapjú. Itt megtalálható az összes szín elkészítése: [link] (A lap alján)
19/25 anonim válasza:
én a vízre épĺttem egy nagy gyémánt felhőkarcolót, tettem rá fáklyákat, amitöl este nagyon szép (ha kell küldök róla képet) meg csináltam egy föld alatti bunkit ahol a ládák vannak, és a bunki ajtaja olyan,hogy ha megúzok egy kart akkor a kettő kő a piston segítségével elmozdul.
Ui.: a spaw ponthoz közel épülj hogy ha meghalsz könnyen visszatalálj
20/25 anonim válasza:
Hogy csináltad meg a karral nyitható ajtót ? És ha nem nagy gond küldenél róla képeket ?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!