Titan Quest:Immortal trone Teknőc tekercs, mire jó?
Figyelt kérdés
Mire ezek a tekercsek.???
Egy kisebb tekercs a közepén egy teknös formával,már van belöle 5dd de nem tudom mire jo!
2009. febr. 5. 17:50
1/4 A kérdező kommentje:
teknöc öt akartam irni :D:DD
2009. febr. 5. 18:02
2/4 anonim válasza:
A páromnak is van én nem kaptam.KI adja?Melyik pályán? Párom szerint az csak ajándék. Az elején is kaptunk egy nyakláncot, az is aji volt, eldobtam, mivel eladni nem lehet.5db?!hanyas szintű vagy?
3/4 anonim válasza:
Ha arrol a kis korol beszelsz, azokat ossze lehet rakni eggye, utana jobb gombal bele tudod rakni valamilyen felszerelesbe!!!
de, ha arra a teknocosre gondolsz, ami egy kockat foglal el, es csak ugy kapod, az arra jo, hogy amikor hadest kinyirtad, akkor visszamesz a negyedik fejezethez a HADESZ FEJEZETHEZ, es ott az elso helyen ahol van teleport abbol a varosbol elindulva, az erdo elott talalsz egy zart kaput, amin eddig nem birtal bemenni, mostmar bebirsz, ha az a teknos nalad van, amugy azon a kapun azt irja, hogy Hidden Passage!!!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!