Nintendo 3ds vagy psp2 (ngp-next generation portable)?
Figyelt kérdés
Konzolt akarok venni de nem tudom h. melyiket. Segítsetek léccives. Indokoljátok is véleményeteket!2011. jan. 27. 18:29
11/23 anonim válasza:
ez a bűnronda uncharted hozzászólás,ez úgy ahogy van elfogultság...imádom az ilyen embereket...
amúgy van már egy lettő cím,amit lehet tudni ngpre,és már ez a pár cím miatt is jónak tűnik...a pár cím között van call of duty is,csak úgy megsúgom...
amúgy pont az a szitu,hogy a sima dsire tök unalmas játékok voltak (meg még rondák is),pspre meg élvezhető játékok voltak (nha és még szépek is).
részemről ennyi.
12/23 A kérdező kommentje:
Na kössz.... Ez igaz és most a 3ds-nek csak a formája tetszik meg a hármadik dimenzió...de ha jobban belegondolok akkor egy jobb 2D többet ér mint egy szarabb 3D (a jó és a rosszt a felbontásra értem) a forma meg nem minden....
2011. jan. 28. 20:32
13/23 A kérdező kommentje:
Jah és még az AR-játékok is tetszenek de sztem azok lesznek psp-re is csak nem 3d-ben
2011. jan. 28. 20:33
14/23 A kérdező kommentje:
(mennyi komment... XD ) Az a baj h. a mostani ds-t nem tudom kipróbálni mert a psp-t igen mert az egyik haveromnak van
2011. jan. 28. 20:35
15/23 anonim válasza:
16/23 A kérdező kommentje:
Lécci irjatok még most megint végignéztem a neten a konzolokat: ha a 3ds-t nézem arra gondolok h. a psp jobb, és ez fordítva is igaz.
2011. jan. 28. 21:32
17/23 anonim válasza:
A Nintendo 3DS-be nem csak 3D-be játszhatsz.Van rajta egy csúszka amellyel beállíthatod, hogy most 3D vagy 2D-s képpel játssz.
18/23 anonim válasza:
PSP2
Metal Gear Solid 4 fog menni rajta!
19/23 anonim válasza:
hidd el jobban jársz a psp-vel
20/23 anonim válasza:
Persze, hogy a 3DS a legjobb.Hisz 3D-s filmeket is ingyen kapsz rá, amit a PlaySucksPortable-nél nem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!