Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Left 4 dead multiplayer?...

Left 4 dead multiplayer? (kérdés lent)

Figyelt kérdés

Szóval úgy hallottam kell valami garena nevű program, hogy tudjak játszani a left 4 dead multiplayerrel.

Ha így van, akkor kérhetnék egy linket, és ide leírást hogy mit hogy csináljak? Mert kezdő vagyok az ilyesmiben!

Egy letöltési link, meg egy leírás hogy mit hogy csináljak kéne!

Előre is köszönöm a válaszolóknak!

2011. jan. 26. 21:16
 1/8 anonim ***** válasza:
miért kéne? Steamre regisztálni kell és már mehet is a multi orrba szájba. ha meg nem eredeti, megéri azt a 1500 vagy mennyit :D
2011. jan. 26. 21:32
 2/8 anonim ***** válasza:

Left 4 Dead Game of the Year Edition 4000 Ft

Game of the Year Edition=kiegészítőket tartalmaz!

2011. jan. 27. 11:39
 3/8 A kérdező kommentje:
És ha tört, akkor mit tegyek?
2011. jan. 27. 18:50
 4/8 anonim ***** válasza:
Vedd meg!
2011. jan. 27. 19:33
 5/8 anonim ***** válasza:
Nehogy már ennyire kevés pénzt sajnálj arra a hobbira, amit elvileg szeretsz... Kb 1 hétvégén nem jössz ki ennyiből, ha elmész szórakozni.
2011. jan. 27. 20:41
 6/8 A kérdező kommentje:

Holnap vagy holnapután viszek magammal 20.000 FT-ot!

Veszek egy 16 GB-s pendrivet, és a left 4 dead 1-2-őt!

Tehát igazatok van :D

Akkor egy igazi kérdés, ha már úgy is rávettetek hogy megvegyem :D :

Ha felragtam eredeti left 4 deadokat, akkor belépek a játékba, campaing, play online, és játszhatok is?

Vagy le kell még valamit tölteni :S

2011. jan. 28. 18:10
 7/8 anonim ***** válasza:
Belépsz, és ott van hogy play campaign, play versus, play scavange... stb. Akármelyikbe lépsz ki lesznek írva szerverek, meg lobby-k és ha eredeti, bármelyikbe beléphetsz, és mehet is a multi.
2011. jún. 18. 09:06
 8/8 anonim válasza:

senki nem kérdezte tőletek hogy mennyibe kerül egy ilyen béna játék...

a kérdésre válaszoljatok...

én inkább kiszórom a pénzt az ablakon minthogy megvegyem ezt... de az okok csak rám tartoznak hogy miért kéne mégis... 6 játékom van steamen de inkább pazarolok egy csére vagy egy codra mint erre... szóval hogy multizzak?

2012. nov. 14. 13:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!