Miért ilyen magas a pingem?
Nem tudom milyen a Bad Company2 multiplayer része, de
1. lehet fut valami letöltés a háttérbe és lefogja a netet, esetleg ha router van, akkor a családon belül valaki más tölthet a tudtod nélkül
2. vírusos a géped, húzd újra az oprendszered
3. a szerver lehet nagyon távol, onnan ahonnan játszol (Amerika,Kína,Japán stb) és emiatt van nagy pinged.
4. a neteddel van a baj, hívd fel a szolgáltatód ügyfélszolgálatát.
Mekkora neted van amúgy?
első válaszolónak:
nem nagyon szoktam töltögetni
második válaszolónak:
"1. lehet fut valami letöltés a háttérbe és lefogja a netet, esetleg ha router van, akkor a családon belül valaki más tölthet a tudtod nélkül"
-nem nagyon szoktam töltögetni tehát ez kizárva.Bár az igaz hogy 2 gépünk van és a tesóm is játszott a gépen de ha nincs bekapcsolva a másik gép akkor is ilyen lassú.
"2. vírusos a géped, húzd újra az oprendszered"
-tegnap lett újratelepítve tehát nem hiszem hogy 1 nap alatt megtámadta volna valami vírus.
"3. a szerver lehet nagyon távol, onnan ahonnan játszol (Amerika,Kína,Japán stb) és emiatt van nagy pinged."
-lehet hogy ez az mert nem mindegyik szerver írja ki hogy hol található
"4. a neteddel van a baj, hívd fel a szolgáltatód ügyfélszolgálatát."
-a net nem is szakadozhatott mert azt észrevettem volna
5MB-os a netem
ja és még egy dolog.
a második válaszoló 3. pontjához:
Most megnéztem egy Német szerveren(ez volt a legközelebb) ezen is 500-600 a pingem
akkor próbáld meg, hogy start -> futtatás -> beírod cmd -> a felugró ablakba pedig beírod "ping verygames.de" és megnézed mennyi a pinged.
Ha ide is nagy, akkor bizony a router/modemmel van gond. 5megás nettel, rosszabb esetben is 60as pingednek kéne, hogy legyen.
Esetleg a játék nincs jól beállítva?
ha a futtatásos módszert próbálom ezt írja:
amúgy a BF 2142-el is játszok és ott 64 fős játékban 120-nál nem megy feljebb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!