Farmerama hack? Irjatok hogy ez igaz-e?
Figyelt kérdés
Ez tényleg működik? Farmeramaba el kell küldeni ezt az sms-t BIG 5124621 erre a számra 0690645005 És elméletileg egy linket kapok vissza amit be kell írni a böngészőbe és le lehet tölteni egy oylan hack-et amivel meglesz az aratógép meg vetőgép meg minden. Félek kipróbálni ezért irtam, ide be hogy ha esetleg valaki tud erről valamit az írjon! Vagy ha kipróbálta már?2011. jan. 23. 14:30
1/4 anonim válasza:
Nem ismerem, de adok egy tanácsot. Amig nem vagy 300%ig biztos benne NE probáld ki. Ay a játek nem er annyit, hogy elcseszel valamit... Szerintem hagyd a francba...
2/4 anonim válasza:
Szerintem ezt csak a pénzért csinálta valaki, aztán nem kapnál érte semmit.
3/4 AnaRenée válasza:
Szia! Semmiképpen ne próbáld ki, csalás az egész, ez valakinek az azonosítója... Ha elküldöd az emelt díjas sms-t, valaki kap 60 farmaranyat, Te meg semmit, erről már hallottam, hogy így próbálják átverni a játékosokat. Ez 100%-ig biztos. Sajnos a pénzedet sem kapod vissza =/ Remélem, még időben ... Sok sikert a játékhoz =)
4/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat nem próbáltam ki még és nem is fogom:D:D
2011. febr. 1. 10:04
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!