Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Farmerama hack? Irjatok hogy...

Farmerama hack? Irjatok hogy ez igaz-e?

Figyelt kérdés
Ez tényleg működik? Farmeramaba el kell küldeni ezt az sms-t BIG 5124621 erre a számra 0690645005 És elméletileg egy linket kapok vissza amit be kell írni a böngészőbe és le lehet tölteni egy oylan hack-et amivel meglesz az aratógép meg vetőgép meg minden. Félek kipróbálni ezért irtam, ide be hogy ha esetleg valaki tud erről valamit az írjon! Vagy ha kipróbálta már?
2011. jan. 23. 14:30
 1/4 anonim ***** válasza:
Nem ismerem, de adok egy tanácsot. Amig nem vagy 300%ig biztos benne NE probáld ki. Ay a játek nem er annyit, hogy elcseszel valamit... Szerintem hagyd a francba...
2011. jan. 23. 14:35
 2/4 anonim ***** válasza:
Szerintem ezt csak a pénzért csinálta valaki, aztán nem kapnál érte semmit.
2011. jan. 23. 15:30
 3/4 AnaRenée ***** válasza:
Szia! Semmiképpen ne próbáld ki, csalás az egész, ez valakinek az azonosítója... Ha elküldöd az emelt díjas sms-t, valaki kap 60 farmaranyat, Te meg semmit, erről már hallottam, hogy így próbálják átverni a játékosokat. Ez 100%-ig biztos. Sajnos a pénzedet sem kapod vissza =/ Remélem, még időben ... Sok sikert a játékhoz =)
2011. jan. 31. 15:52
 4/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat nem próbáltam ki még és nem is fogom:D:D
2011. febr. 1. 10:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!