INGYEN FARMARANY! Jó nem? (farmerama.hu)
Van a farmeramán olyan,hogy "ingyen farmarany"
És nem szeretnék végig kattintani mindegyiken,mert valami vírust összeszedek vagy bármi,de eddig csak egyszer tudtam 1 farmaranyat nyerni valaki sikeres próbálkozást melyikkel ért el??
Igen.
Én is a bankba bementem.(Már rég tudtam)
És én meg azt választottam ki,hogy MALÉV utazás vagy valami ilyesmi. Néztem az oldal 13-15 percig utána bezártam. Nem jött semmi. na mondom akkor ez is egy nagy nulla. Aztán azét a biztonság kedvéért frissítettem és lám lám kaptam 156 farmaranyat.
komolyan???:O
És közben bevoltál jelentkezve a farmeramán és úgy nézegetted az oldalt vagy mi??:)
Kamu. Pontosan egy órát volt nyitva az oldal, és néha még kattintgattam is rajta, majd frissítettem és nem volt ott a 160 farmarany...
Csak akkor kapod meg ha vásárolsz is valamit!!!
Szia
Ez nem kamu légyszíves inkább olvas a farmerama fórumot mert másnak is sikerült
Bocsi,de tényleg bevált.
Csak elkel olvasni,hogy ingyenes (free) vagy fizetős.
Én 15 percig néztem,lapozgattam folyamatosan az oldalt,frissítettem majd kiléptem belőle,majd a farmomon frissítettem,kiléptem a bankból és nem történt semmi,másnak (vagyis ma) bejelentkeztem és megkaptam az aranyamat.
Amúgy általában 100 fm felett már vásárlásért kapsz,de 1-2 aranyat simán lehet szerezni vásárlás nélkül.
Amúgy mikor a partnereket nézed,felül van két 'oszlop' féleség és ott van,hogy FREE és azok közül szoktam válogatni.. oda is van írva,hogy mit kell csinálnod,regisztrálni,olvasni,letölteni,megnézni stb..
csak nem mindegyiknél jön be és kell türelem ahhoz,hogy mondjuk 10-et végignézel és csak 1-nél fogsz kapni :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!