Counter Strike : Source-n amikor belelépek magától kilép és azt írja ki h platform error. Ez mért van? [Non-Steam-es vagyok. ]
Figyelt kérdés
Régebben nagyon sokat játszottam rajta akkor rendesen ment, de most amikor feltelepítettem egyből ezt irta ki :S néztem youtube-on videókat de azok mind Steam-eseknek csinálták :S
Valaki segítsen!
2011. jan. 22. 14:11
1/3 anonim válasza:
valószínüleg felo van telepítve a Steam kliens, és valószínüleg magyarra van állítva. Hiába nincs betéve a CSS Steam-be attól még bántja. Állítsd át angolra a Steamet és menni fog
2/3 anonim válasza:
nekem is ez a hiba van valaki help!!!!!!!!!!
3/3 anonim válasza:
Hello! Itt a megoldás:
Nyisd meg a registry editort (XP: run 'regedit' 7:keresőbe registry edit)
Nyisd meg a HKEY_CURRENT_USER-t
Nyisd ki a Software-t
Nyisd ki a Valve-t
és itt töröld ki a 'Steam' mappát.
Nekem is ez a hiba volt, random hülyeségből kitöröltem a steam mappát és működött! :DD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!