Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Mivel legyek WoWban?

Mivel legyek WoWban?

Figyelt kérdés

Még elég kezdő vagyok ezért megkérdezem, játszotam eredeti egy trial accountal és nagyon megtetszett, mivel nem akarok kidobni annyi pénzt eredetire tört-re szeretnék menni ezzek a kasztok közül melyikel legyek?:mage, druida, warlock.

A válaszokat elöre is köszi.

2011. jan. 20. 19:44
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:

Destru Lock legyél. Nagyon erős tud lenni, és dps-ben mindig első vagyok, persze gear kérdése... :D

A druid télleg jó, de azért nem ajánlom kezdőnek, mert csak balance-al lehet jó dps-t tolni, mert ha feral leszel, ahoz nagyon jó gear kell, hogy érjél is vele valamit.

2011. ápr. 12. 21:51
 12/16 anonim ***** válasza:

mage-t akkor ajánlom, ha szeretnél valami látványosat és erőset maximum szintre.

druidot akkor ajánlom, ha szeretnél gyorsan fel fejlődni (mert azzal gyorsan lehet) a max szintre és szeretnéd a pozíciókat kipróbálni, alkalmazni. (tank, healer & dps mindegyik lehet)

warlockot akkor ajánlom, ha valami erőset és látványosat szeretnél, és gyorsan akarsz fel fejlődni.

2011. máj. 9. 22:36
 13/16 anonim válasza:
mage
2011. aug. 15. 15:23
 14/16 anonim ***** válasza:
ret paladin ha mage-sámán(elemantal v enchancement)-lock-hunter-sh pap-dk-rugo legyapjúzó akarsz lenni, ezeket 1v1-ben könnyedén szét lehet verni :D mondjuk healerek ellen elég nehéz dolga van mivel csak nagyokat csap,de van az ütések közti időeltérés ami alatt felhílelik magukat.A hunter is jó , lehet vele szivatni rendesen a népséget , viszont az a hátránya, hogy közelről könnyen lecsapja a rugo-wari-pala.
2011. aug. 15. 17:32
 15/16 anonim ***** válasza:
szerintem legyél mage és human
2011. aug. 29. 12:12
 16/16 anonim válasza:
Ha távoli akarsz lenni, akkor vagy Warlock (Ally: Human, Horda: Blood Elf) vagy pap (én a papot ajánlom mert szivatós kaszt és nagyon nyomja fel a saját HP-ját) (Ally: Human, Horda: Blood Elf). Ha közeli akarsz lenni, akkor vagy Paladin (Ally: Human, Horda: Blood Elf) vagy Warrior (Ally: Human, Horda: Tauren, Troll)
2011. aug. 30. 16:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!