Dragon Age, breliciai romok, Halálosztó páncéljának vértje. Hogyan?
Figyelt kérdés
A Wikia-n olvastam a leírást, sorban csináltam is azonban mikor bele kellene innom az előzőleg "felforralt" vízbe, akkor nem ad ilyen lehetőséget. A küldetést a vérfarkasok felszabadítása után kezdtem el, írt a Wikia valami kisfiú szellemről, aki után menni kellene, de erre már nem emlékszem, hogy találkoztam-e vele.
Valami ötlettel, ha tudnátok szolgálni hálás lennék.
Előre is köszönöm!
2011. jan. 17. 13:53
1/2 anonim válasza:
Pedig a vízzel, meg a korsóval kell variálni valamit. A gyerekszellemmel ígyis-úgyis találkozol, azt gondolom csak azért írták, hogy könnyebben tájékozódhass, tudtommal nincs semmi jelentősége.
2/2 A kérdező kommentje:
Nem tudom. Lehet, hogy akkor bugos a script
2011. jan. 17. 15:31
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!