Metin 2. Hol van a tanár? :D
Figyelt kérdés
Most kezdtem a game-t, és a városőr azt mondta, keressem meg a tanárt. Jó, de hol?
14/L
2011. jan. 17. 08:40
1/7 anonim válasza:
2/7 A kérdező kommentje:
De hiába kattintok rá, nem történik semmi.:S Hogy kell tanulni tőlük?
2011. jan. 17. 10:18
3/7 anonim válasza:
csak egyszer villog a fejük fölött a sárga nyíl akkor tudsz vele beszélni utána már tudsz varázslatokat tanulni nem kell mindig vissza menni hozzájuk
4/7 anonim válasza:
Ilyen kis kocka lány wagy mi?!:D
Gondolom odamész ráklikkelsz és cső. Minden ilyen szar pc játékba eztkell.:D fosmetin:D
15/F
5/7 A kérdező kommentje:
Hát hiába kattintottam rá, nem történt semmi ._. Am jah...kocka csajszi vagyok. Csak codozni mostanában nem sok kedvem van ;D
2011. jan. 22. 14:16
6/7 anonim válasza:
kocka csajszi hehe:D utobbi vtam:D
7/7 Phoney válasza:
Még idejében hagyd abba, mert egy idióta lesz belőled aki 2 napon át öli az orkokat egyetlen szintért, és sírva üvölt a gépe előtt, ha "beleütnek a metinjébe".
Sok mindenkiből csinált már zombit ez a játék, nem a levegőbe beszélek:P (Persze ők azt hiszik hogy normális emberek. Mialatt elmondanak mindennek, csak mert megtámadtad őket egy harci játékban. Hát így megy ez. Na nagyon belementem, mindegy:D)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!