Melyik a legjobb World of Warcraft játék?
bár mondjuk , ha még sosem játszottál vele, akkor lehet nem kellene rögtön megvenned, mert lehet nem tetszik , meg kicsit bonyolultnak fogod találni .
Van ilyen 10 napos INgyenes , próbaverzió is belőle, még csak meg sem kell venned a játékot.
Hanem le lehet tölteni netről és kitudod próbálni, 10 napig tudsz vele játszani teljesen ingyen.
ezen az oldalon ott van , hogy free trial , arra rámégy regisztrálsz , és követed az utasításokat és annyi.
csak lekell töltened a játékot netről , ha gyorsabb neted van akkor nem lesz gond ezzel , viszont ha kicsit lassabb akkor eltarthat egy ideig ... szóval te tudod.
De én ha még sosem játszottam volna vele és most elkellene döntenem , hogy tetszik-e és megvegyem -e , sztem először ezt a free trial-t verziót nézném meg, kipróbálni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!