Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Melyik a legjobb World of...

Melyik a legjobb World of Warcraft játék?

Figyelt kérdés
2011. jan. 15. 15:56
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
a cataclysm-el egy a gond.újra kell tanulni az egész WOW-ozást!!!!!
2011. jan. 15. 19:21
 12/23 anonim ***** válasza:
:D miért kellene újratanulni? már láttam , és elég sokminden megváltozott, de azért egyáltalán nem kell újratanulni , aki már egy ideje wowozik annak nem gond.
2011. jan. 15. 19:23
 13/23 A kérdező kommentje:
Miért okoz güggőséget ?, mert olan jó lenne mert a grafika amennyit láttam szerintem nem olyan szép
2011. jan. 15. 19:29
 14/23 anonim ***** válasza:
igen olyan jó, hogy 6 évig nyomtam törtön, de meguntam hogy fullra bugos szar, és tessék, msot megvettem eredetiben, és már 60 as a human hunterem magtheridon-on ^^
2011. jan. 15. 22:22
 15/23 anonim ***** válasza:
azért ha felveszed maxra akkor egész normálisan néz ki
2011. jan. 15. 22:44
 16/23 A kérdező kommentje:
De ha megveszem eredetiben a játékot akkor 1hónap ingyenes ?
2011. jan. 16. 07:57
 17/23 anonim ***** válasza:
igen, akkor 1 hónap ingyen játékot kapsz
2011. jan. 16. 10:07
 18/23 anonim ***** válasza:

bár mondjuk , ha még sosem játszottál vele, akkor lehet nem kellene rögtön megvenned, mert lehet nem tetszik , meg kicsit bonyolultnak fogod találni .

Van ilyen 10 napos INgyenes , próbaverzió is belőle, még csak meg sem kell venned a játékot.

Hanem le lehet tölteni netről és kitudod próbálni, 10 napig tudsz vele játszani teljesen ingyen.

[link]

ezen az oldalon ott van , hogy free trial , arra rámégy regisztrálsz , és követed az utasításokat és annyi.

csak lekell töltened a játékot netről , ha gyorsabb neted van akkor nem lesz gond ezzel , viszont ha kicsit lassabb akkor eltarthat egy ideig ... szóval te tudod.

De én ha még sosem játszottam volna vele és most elkellene döntenem , hogy tetszik-e és megvegyem -e , sztem először ezt a free trial-t verziót nézném meg, kipróbálni.

2011. jan. 16. 10:46
 19/23 anonim ***** válasza:
de trialon csak lvl 20 ig tudsz fejlődni, és csak max 10 aranyad lehet, bár abból megtudod venni a lovat, de 20 ason nem tudsz pvp-zni, azt írja unavaliable, ahogy 60on sem, kivéve ha nem bc trialon vagy vagy nincs meg a bc is :D
2011. jan. 16. 15:47
 20/23 anonim ***** válasza:
igen , tdom -.- de kipróbálni bőven jó az
2011. jan. 16. 16:15
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!