Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Need for Speed : Carbon nfs....

Need for Speed : Carbon nfs. Exe hibát észlelt Mit lehetne vele csinálni?

Figyelt kérdés
Mit lehetne csinálni akkor hogy ha mindig beadja hogy a carbon.exe hibát észlelt ezért leállt ??
2011. jan. 12. 18:44
 1/8 anonim ***** válasza:
a megoldas egyszeru: keress egy cracket toltsd le,es valtsd le!
2011. jan. 13. 19:09
 2/8 A kérdező kommentje:
tudnál adni egy linket?
2011. jan. 14. 16:50
 3/8 anonim ***** válasza:
googleba beirod hogy Download Carbon crack
2011. jan. 26. 19:46
 4/8 A kérdező kommentje:
nem jó így se :S
2011. jan. 30. 10:55
 5/8 Mia válasza:
NEKEM is ez a bajom :S az a baj és olvasnám forumba is h mit kéne csinálni vagy valami... DE SENKI SE ÍR rá pedig nem is egy embernek ez a problémája ...
2011. ápr. 25. 11:00
 6/8 anonim válasza:
Nekem is ez a bajom és azt sem tudom hogyan lehetne lecserelni a cracket
2012. márc. 26. 17:05
 7/8 anonim válasza:

Nem sok mindent lehet tenni. Én kipróbáltam a telepítős és a direct play változatot is mindenféle patch-el, de úgy is folyton kilépett.

Állítólag az eredeti boltban vásárolt játék megfelelően működik, de szerintem nincs rá garancia, hogy az nem fog bezáródni.

2014. márc. 7. 08:09
 8/8 anonim válasza:
Bár nem megerősített az infó, de valószínűleg a VGA nem elég izmos, hogy folyamatosan és stabilan vigye a programot. Nem a játékban, vagy a gépedben kell keresned a hibát, lehet, hogy egy erősebb videókari megoldaná a problémát.
2014. jún. 28. 13:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!