San Andreas-ban amikor terepen kell helikopterrel az akadályokat eltüntetni a kocsi elől, h kell megcsinálni? Annyira hülyén kell irányítani, h már a gépet verem le az asztalról.
így nem emlékszem melyik küldetés ez
Távirányítós helikopter vagy rendes ki adta a küldetést, vagy a repülős iskolában van ez a feladat?
Ez a táviranyítos tuti.Ezt én sem tudtam megcsinálni nehezebb azt a kicsit vezetni mint a nagyot föleg hogy idöre megy én úgy probáltam hogy nem vártam meg amíg mondja hogy hogy mit csináljak hanem lettetem a hidakat
elvittem a hordokat utána már csak robbantani kellet.
tudom már melyik
én úgy csináltam hogy ami a kocsi előtt van első akadály azt meghagytam addig amíg nagyjából megcsináltam a hidat meg elpakoltam a hordókat aztán már tudok gyorsan haladni
Zero-New Model Army
Én szoktam csinálni, hogy először felrobbantom a tankokat, majd lerakom a hidakat, végül pedig a hordókat pakolom el az útból és így ált. a 7 perc-ből 2-3 mindig marad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!