Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Van olyna gépes játék, amit...

Van olyna gépes játék, amit egy 2-3 éves lány jácchat?

Figyelt kérdés
2011. jan. 6. 17:59
 1/8 Cory Rose ***** válasza:
...remélem amíg ő játszana, te helyesírást tanulnál. :S
2011. jan. 6. 18:09
 2/8 anonim ***** válasza:
26%
Ilyen fiatalon már számítógépre szoktatnád, ahelyett, hogy játszanál vele? Jó szülő... Minek kellett a gyerek? Dísznek? Vagy csak a pénz kellett utána?
2011. jan. 6. 18:16
 3/8 anonim ***** válasza:
[link] tess itt a link ... megsugóm a név után keresd a neten a torrentet .
2011. jan. 6. 21:28
 4/8 anonim ***** válasza:
Nagyon rosszul teszed,ha már ilyen kis korában engeded neki a számítógépezést!Egy ilyen kicsi gyereknek még játszania kell a szüleivel,a többi gyerekkel,mozognia kell,ez nagyon fontos,ebben a korban(egész gyermekkorban)a játszásnak a legfontosabb elfoglaltságnak kéne lennie,hisz így ismeri meg a világot,így szerez tapasztalatokat,megtanulja,mit jelent jónak lenni,csak a játszáson keresztül tud fejődni szellemileg(és hát fizikailag is),megtanulja,hogy más emberekkel szemben hogy kell viselkedni,stb,stb,stb...!NEM A SZÁMÍTÓGÉPEN KERESZTÜL FOGJA EZEKET MEGTANULNI!!
2011. jan. 7. 12:40
 5/8 A kérdező kommentje:

Szerintem ha hetente 1x játszik a gépen fél-1 orát az en sok egy ilyen fiatal gyerekre, és én egy olyan játékra gondoltam ami hasznos is lehet egy fiata gyerekre...

jah és nekem nincs gyerekem!!!

2011. jan. 7. 23:58
 6/8 A kérdező kommentje:
hanem a testéremnek kerestem játékot....
2011. jan. 7. 23:58
 7/8 anonim ***** válasza:
hetente 1x... persze...
2011. jan. 9. 14:22
 8/8 anonim ***** válasza:
High School Musical 3 - Senior Year Dance ez 3+os és nagyon könnyű játék szerintem tetszene a hugodnak
2011. dec. 28. 14:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!