Kinek van meg a Sims 3 es a Late Night letoltott valtozata es tudott Csinalni Vampirt?
Figyelt kérdés
Nekem nem megy nem kapok vampirt es a vampire csaladok erdekes modon emberek lettek. Valami otlet h mer? Ja RELOADED2011. jan. 5. 21:01
1/7 anonim válasza:
Nekem ment!Installáld újból hátha segít,pedig nekem is RELOADED és mégis megy.Letöltött az alapjáték?
2/7 A kérdező kommentje:
Igen az alapjatek razor es a late night reloaded van mess cimed ? van viim h nem megy de 500 mb
2011. jan. 8. 15:10
3/7 anonim válasza:
Kicsit érthetőbben légyszives!Amúgy ha az MSN címet kérted akkor van,igen.
4/7 A kérdező kommentje:
az alapjatek razor
a Late Night RELOADED
A vampirok eltuntek a jatekbol egyszeruen nincsenek van par vampircsalad de ok ha elkezdek jatszani veluk emberek lesznek brobalj (atok) meg jatszani a Slayer csaladdal (pelda)
2011. jan. 9. 15:12
5/7 anonim válasza:
Nekem is így van mégsem tűntek el...
6/7 A kérdező kommentje:
Figyelj te ha ugyanaz a felhasznalo vagy aki ir ide akkor pm a mess cineddel es kuldok egy videot amiben megmutatom a "dolgot"(eZ 500MB)
2011. jan. 10. 16:23
7/7 anonim válasza:
Megadtam az MSN címemet,felvehetsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!