Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » A gta vice city agyon modolva...

A gta vice city agyon modolva jobb mint a san andreas agyon modolva?

Figyelt kérdés
2011. jan. 4. 21:10
 1/8 anonim válasza:
10%
Mi a f*aszomon filizofálnak egyesek...-.-" :D
2011. jan. 4. 21:12
 2/8 anonim ***** válasza:
49%
Ha raksz bele mindenféle módot akkor egyértelműen a SA.
2011. jan. 4. 21:15
 3/8 anonim ***** válasza:
85%
hát nem feltétlenül, vannak a vice cityhez is nagyon szép és igényes modok és a san andreashoz meg vannak ritka okádék fos módok is. inkább GTA IV az mod nélkül is veri a másik kettőt:)
2011. jan. 4. 22:03
 4/8 anonim ***** válasza:
78%

Mindkettőhöz vannak remek modok, de a SA-t természetesen változatosabbá lehet velük tenni, mint a VC-t, mert sokkal több mindent lehet csinálni. Plusz a SA-os modok szebb grafikával operálnak általában.

Ellenben én azt mondom, az ALAP Vice City viszi a prímet. Szerintem felejthetetlen élmény, a hangulatát nálam még egyetlen játék sem tudta felülmúlni, bár a (jobban belegondolva egyébként elég monoton) Just Cause-nak és (a mégmonotonabb) Mercenaries 2-nek sikerült megközelítenie helyenként.

2011. jan. 4. 23:40
 5/8 anonim ***** válasza:
23%
A san andreas egy ratyiság... Vice city Rulez!
2011. jan. 5. 17:55
 6/8 anonim ***** válasza:
0%

Mit szerettek annyira a vice city-ben?

Szerintem az alap GTA SA SOKKAL jobb mint a VICE CITY agyontuningolva! De szerintem a GTA 4 a legjobb! És igaza van az elsőnek, mért kell a régi sz*r gta-kat agyontuningolni amikor ott a GTA 4 ami mod nélkül veri az összest! A VICE CITY-nek sz*r a grafikája is! Az ALAP GTA 4-nek jobb a grafikája mint a SA ÉS A VICE CITY-nek agyontuningolva! (pl. enb-series,cleo3 mod)

2011. jan. 5. 18:43
 7/8 anonim ***** válasza:
0%
Egyértelmű hogy a GTA VC. Szanandreasz egy 0
2013. jan. 12. 15:39
 8/8 anonim ***** válasza:
Vice City a jó
2013. júl. 10. 15:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!