A gta vice city agyon modolva jobb mint a san andreas agyon modolva?
Mindkettőhöz vannak remek modok, de a SA-t természetesen változatosabbá lehet velük tenni, mint a VC-t, mert sokkal több mindent lehet csinálni. Plusz a SA-os modok szebb grafikával operálnak általában.
Ellenben én azt mondom, az ALAP Vice City viszi a prímet. Szerintem felejthetetlen élmény, a hangulatát nálam még egyetlen játék sem tudta felülmúlni, bár a (jobban belegondolva egyébként elég monoton) Just Cause-nak és (a mégmonotonabb) Mercenaries 2-nek sikerült megközelítenie helyenként.
Mit szerettek annyira a vice city-ben?
Szerintem az alap GTA SA SOKKAL jobb mint a VICE CITY agyontuningolva! De szerintem a GTA 4 a legjobb! És igaza van az elsőnek, mért kell a régi sz*r gta-kat agyontuningolni amikor ott a GTA 4 ami mod nélkül veri az összest! A VICE CITY-nek sz*r a grafikája is! Az ALAP GTA 4-nek jobb a grafikája mint a SA ÉS A VICE CITY-nek agyontuningolva! (pl. enb-series,cleo3 mod)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!