40-es test harcos hol fejlődjön? (Metin2 be)
hát nem emlékszem 40 körül én hol fejlődtem de oylan helyet keress ahol minél több csoporttal elbírsz egyszerre
vagy a templom körül vagy a sivatagban
Rakd be a DMG hacket metinbe es ugy konnyebb fejlodni meg pvp-zni es toltsel le mindenfele hackeket hozza!!!
CSAK hackel lehet rendesen jatszani!
Azert csinaltak hacket hozza ,hogy HASZNALD!!!!!
Hack nélkül is lehet boldogulni.
Ha van warlovad fekete orkok. Én párommal öltem őket, csak ketten voltunk. Mindkettőnknek volt warlova. Naponta több szint.. nem 1-2 óra játékkal persze.
Ha nincs warló, orkok elején is jól jön akár hiszed akár nem/ akár unalmas akár nem. És nem is kell annyi poti.
Vagy még sivi eleje ami még jó. 6-7 csoport pók egész jól ad.
Egy metines lány.
A) változat: Tölts le egy jó hekket, tanuld meg használni, aztán teperj a sivatagba vagy a hegyekbe ahol senki sem lát (forgalmas hely is jó, de akkor hajnal 1-5 között), és nyugodtan felzúzod magad 49-ig.
Akkor állj le a szinteléssel, mert 50 fölött csak rámegy a pénzed, az agyad meg a fél életed, és inkább verd hülyére az összes többi játékost. Elsőre azt hinnéd, hogy ezért utálni fognak, de nem, 3 éve csinálom kisebb-nagyobb szünetekkel, és már 2 különböző szerveren voltam pozitív híresség:P (Na mondjuk ilyen "emberek" közt nem is nehéz!)
A B) változat, amit 3 év tapasztalattal sokkal melegebben ajánlok: TÖRÖLD LE A METIN2-t! Tényleg. Annyi jó játék van helyette, amihez ész kell vagy ügyesség, és nem sok óra agyatlan szintelés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!