Mi lehetett ez a számítógépes játék? Nem jut eszembe a neve.
Figyelt kérdés
Nagyon régen volt, kicsi voltam, Windows 95 vagy 98-unk lehetett. Az volt a játék lényege, hogy egy űrlényszerű figurát kellett irányítani, aki egy függőleges csavarhúzón ült. És volt többféle pálya, ahol a csavarokat kellett kihúzkodni a földből, és közben jöttek más lények is akiket meg ki kellett kerülni. Végül is ugyanaz volt az elve, mint a Pacmannek. Akkor fejbe a pályát, ha az összes csavart kihúztam. Sajnos egyáltalán nem emlékszem a nevére, színes kis játék volt, elvoltunk vele.2011. jan. 4. 00:14
1/1 A kérdező kommentje:
*fejbe helyett: "fejeztem be" :D bocsi :D
2011. jan. 4. 00:15
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!