Miért nem tudok egy szerverre sem felmenni? Sima counter strike sourcom van.
Figyelt kérdés
Amint rákattintok egy szerverre ezt írja ki: Your version does not match the servers. Please restart the game. Mi lehet a baj?2011. jan. 3. 12:17
2/7 anonim válasza:
Nem megfelelő verziód van. Valószinűleg a szerver újabb, nem ártana frissíteni a játékot.
3/7 A kérdező kommentje:
Azt tudom, hogy tört, attól még tudtam játszani neten. De pár hónapja nem játszottam vele, és most akartam egyet játszani de nem megy. Töltöttem le hozzá patch-eket de így sem működik.
Amúgy meg van eredetiben is de a win 7-en nem akar elindulni:S
2011. jan. 3. 12:43
4/7 anonim válasza:
Ha meg van eredetibe minek szenvedsz szar tört játékkal? Valószínű nem te vagy az egyetlen, akinek valami gondja lehet a játékkal Win7-en. Írd le esetleg ide mi baja van, mit ír ki vagy kérdezz rá valamelyik CS-s oldalon, akár külföldin.
5/7 anonim válasza:
6/7 A kérdező kommentje:
Utolsónak: A játékot sikerült letöltenem, de a patch-ekre azt írta, hogy hibás:S
2011. jan. 5. 16:32
7/7 anonim válasza:
nekem is win7-em van és még is működik rajta az eredeti counter strike source megmondom hogy mér nem működik neked gondolom nincs telepítve a steam ha levan és van már más játékod is rajta akk meg ott van hogy játékok-játék aktiválása a steamen beírod a kódot és letölti és kész
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!