Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Lehet még valahol kapni a...

Lehet még valahol kapni a Master Crok Kalandjátékot? Vagy honnan tudnám megszerezni?

Figyelt kérdés
2011. jan. 3. 00:27
 1/3 Limee válasza:

Nem tudom, hogy aktuális e még, de nekem van egy ilyenem. Ha érdekel, akkor megbeszélhetjük.

Amúgy, én úgy tudom, hogy ez limitált szériás kiadás volt és azok között lett szét osztva, akik küldtek be Master Crock logót. Énis küldtem, és nagy meglepetésemre nyertem is :).

2011. dec. 10. 11:01
 2/3 anonim válasza:

Engem is érdekelne a társasjáték. Akinek van és már nincs rá szüksége az írjon nyugodtan.

Érdekelne kinek van: Samurai

Sumo

Caesar

Maximus

Terminator

Diktátor

Kaszás

Betyár

és Attila CROKKJA, akinek van írjon! Köszi

2012. júl. 22. 13:16
 3/3 Limee válasza:
Te jó ég, ne haragudjatok, többen is írtak privátba. Én voltam az 1. kommentelő, nekem van ilyen kalandjátékom, viszont amióta írtam nem jelentkeztem be ide, és meg is feledkeztem róla :/ ha érdekel még valakit írjon. Még1szer bocs!
2014. febr. 23. 13:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!