Miért nem engedi a sims 3 hogy feltelepítsem tartalmakat?
Figyelt kérdés
Internetről töltöttem le a sims 3-at, de most elkezdtem letöltögetni hozzá ruhákat, hajakat stb., aztán a sokadik letöltésnél nem nyílt meg a játék, gondolom valami vírus lehetett,scanneltem a gépet, egy vírust talált, amit ki is töröltem, aztán kitöröltem mindent, amit letöltöttem. A játék újra működik, de ha most fel akarok telepíteni valamit, kéri az ún. regisztrációs kódot, amit addig sohasem! Hiába csinálok generátorral kódot, nem fogadja el! Mit tehetnék?2011. jan. 2. 21:24
2/2 KINGMAX válasza:
Nézd meg mit ír ki amikor nem engedi. De szerintem ha eredeti akkor pachald fel. Lehet hogy az a gond. De a The Sims 3 Resource oldalon alap dolgokat ingyen (de regisztrálni kell hogy letölts) és ha jó maga a játék akkor letöltöd telepíted, használod... Ha nem tölts le egy másik játékot ha gondolod, és ha azzal se tudsz kezdeni semmit akkor nembiztos hogy a játék(ok) a hibásak hanem a gép vagy egyéb problémák.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!