Farmeramaban mi az a repülő amit tudok hívni a fáimhoz meg a növényekhez?
Pont mikor átléptem a 14. szintre aratás közben, befagyott a firefox szóval lehet hogy kiírta de nem tudom, mit.
Valami piros propellerre tudok rákattintani a növényeknél meg a fáknál és akkor jön a repülő, lepermetezi és utána csillog-villog.
Miért permetezi le, tud valaki erről valamit?
Minden szintlépésnél pilótapontokat kapsz, illetve a kerek keréken is nyerhetsz. A városban van a repülőtér, ahol pilóta órákat vehetsz, egy óra 200 pilótapontba kerül, és összesen 4000 pilótapontot kell beváltani ahhoz, hogy megnyíljon előtted a trópusi farmod, ahol trópusi növényeket és állatokat tudsz termelni és tenyészteni.
Ezen kívül a pilótapontokat úgy is fel tudod használni, hogy a növényeknél és állatoknál a propellerre kattintasz, és ezáltal betakarításnál az adott növény vagy állat több tapasztalat pontot fog adni, mint amennyit anélkül adna (azt hiszem 50%-kal többet). Na ez az utóbbi a válasz a kérdésedre.
Nem érdemes a pilótapontjaidat szerintem erre az utóbbi dologra pazarolni, hogy majd minél előbb megszerezhesd a trópusi farmot.
Remélem érthető voltam :)
Érthető volt, köszönöm.
Ha meglesz a trópusi farmom, akkor a mostani is megmarad vagy ezt elvesztem?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!