Mondanátok jó játékokat? Ezeket ne: Mass Effect 1,2 Fallout 1,2,3
Figyelt kérdés
2011. jan. 1. 12:15
11/23 anonim válasza:
ok ak majd megprobálok minnél hamarabb fönt lenni de elmondom hogy miért nen 100% én gépemben kigyúvadt a tápegység és nem tok muzni da tesomén ment xd512 memóriával:gondoltam berakom az én 1gigás memómat de székakat S: modon szüleimmel kel beszélnem hogy viszarakhasam a 512 est.
12/23 kockafej77 válasza:
nembaj addig úgy is gyakorolnom kell 40es (asszem) szintig h mehessek deviasba am nekem is 512 mb-s és letöltötte majd megpróbálom lekicsinyíteni h közbe csetelhessek veled itt :)
14/23 anonim válasza:
majd lehet huzzakis tarkanba ha jól irim 7 szőrnyet 12ms elintézek egyszere.
15/23 kockafej77 válasza:
tarkaning sztem nem fejlődök 14ig..... de megpróbálom Nincs lehetetlen!
17/23 anonim válasza:
kokafej kicserélhetem a memót majd te medig leszel fent mun?
én ojan 20 fent leszek.
18/23 kockafej77 válasza:
este 8ig fenn leszek és magyar88 a nevem kiderült h a s4 karijaim átmentek s5be deviasba várlak
19/23 kockafej77 válasza:
és ugye utopia (utó-pia :D)
20/23 kockafej77 válasza:
utopia 2es server srry hg mindent elfelejtek :S
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!