Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Ismer*tek ilyen számítógépes...

Ismer*tek ilyen számítógépes játékot? (Szimulációs, hasonló mint a Sims. )

Figyelt kérdés

Olyan játék érdekelne, ami szimulációs, tehát te vagy egy emberrel. A városban, ahol lakik, lehet mászkálni, feladatokat kell teljesíteni. Lehetőleg nem lövöldözős és harcos, hanem ilyen... hát, példát nem tudok mondani, mert még nem játszottam ilyennel, de hogy: egy szép csajszival vagyok, aki a nagyvárosba költözött az álmai megvalósítására. Szóval ilyen normális. Nem verekedős, lövöldözős, hanem ilyen feladatmegoldós. Ha értitek mire gondolok :D:D

Köszönöm szépen! L14.

2010. dec. 31. 21:57
 1/4 anonim ***** válasza:
sims 2-3
2010. dec. 31. 23:37
 2/4 Pelczhoffer Márk ***** válasza:
My Sims
2011. jan. 1. 09:48
 3/4 A kérdező kommentje:

A Sims az nem ilyen! Ott az emberekkel élni kell, és már meguntam, azért tettem fel a kérdést. Olyan játékot szeretnék, ami ilyen városbanmászkálós-feladatmegoldós.

Köszi.

Még esetleg ismertek?

2011. jan. 1. 12:24
 4/4 anonim ***** válasza:
Én nem tudok de szerintem nincs is a simsen kivül.A pc játékokat fiúknak tervezték.Talán valamilyen mmorpg abban vannak küldik.
2011. jan. 1. 14:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!