Miért lehet ez a hibaüzenet? Hogyan lehet kijavítani? (bővebben lent)
Figyelt kérdés
az lenne hogy egy játék ezt a hibaüzenetet dobja ki mikor inditani akarom:
Crash
Unrecoverable error encountered
Failure message: A betütípus ("arial") nem használhtaó ezzel a stílussal("regular")
Ez a hibaüzenet mér van? csakmert nem csináltam semmit...egyiknap még jó, másik nap játszani akarok, ezt dobja ki... >.< és semmit nem állítottam a gépen! előtte meg tökéletesen működött, nem volt semmi gond vele. Esetleg valaki tudja hogy mitől állítódhatott el a betüstílus? vagy csak szimplán nem tetszik nek igy hirtelen, met sztem eddig is ilyen volt...
AZ IGAZI KÉRDÉSEM AZ HOGY HOGYAN LEHET EZT ÁTÁLLÍTANI? H valaki tudja legyenszíves írja le! WINDOWS 7-EM VAN!!!!
2010. dec. 26. 17:44
1/7 anonim válasza:
szerintem nyelvcsomogot kell letölteni...szerintem
2/7 A kérdező kommentje:
és ezt hol tudom megtenni?
2010. dec. 26. 19:06
3/7 anonim válasza:
vezérlőpult/területi és nyelvibeállítások/azon belül a területi beállítások mappa sok sikert
4/7 A kérdező kommentje:
köszi a válaszokat, bár a gond nem oldódott meg... >.< :((
2010. dec. 28. 16:39
5/7 anonim válasza:
no az van hogy le kell tölteni a nyelvcsomagot azon belül az arial stílus és így megoldódik azt jelenti a hibaüzenet hogy nem udja használni az arial stílust mert nem ismeri fel a nyelvcsomaggal el a stílus lejön és a probléma mev nam oldva :)
7/7 A kérdező kommentje:
Igen köszi :D és bocs hogy nem szóltam, néha nem nézem meg a régi kérdéseimet :$
2011. aug. 14. 18:41
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!